News
ยินดีต้อนรับทุกท่านเข้าสู่ เทศบาลตำบลสันทราย อำเภอฝาง จังหวัดเชียงใหม่
Для початківців, хто щодня захоплюється експериментами на кухні, та не може зрозуміти неохайність під час процесі!หมวดหมู่: ถาม - ตอบ (Q&A)
หัวข้อโดย: คุณNormainfal, ตั้งหัวข้อเมื่อ: ศุกร์ ที่ 19 กันยายน พ.ศ.2568, เข้าชมแล้ว: 3 คน, แสดงความเห็น: 0 คน
Я просто не можу не відкрити вам пригодою, що виникла у мною минулого робочого тижня, і це було.... Моя принцеса захотіла, аби як мама створила один унікальне на день народження. Я, як завжди, авжеж, кинулася вишукувати варіант у Google і.... Витратила цілісних одну з половиною години свого життя, переходячи з блогу на ще однієї сторінки з рекламою! Перші ідеї виявилися надто з багатоетапні, інші варіанти - із дивними продуктами, ще кілька - із купою банерів. Але раптом я пригадала щодо цей дивовижний портал й менш ніж за 5 хвилин знайшла - прекрасний рецепт! Варіант став до безтями простим, що навіть моя ще дуже молода доця змогла своїй мамі допомогти. Наприкінці ми разом зробили чарівний кулінарну феєрію, і він був визнаний головним успіхом свята. Тепер всі мої знайомі питають: "Де я відкрила настільки ідеальний спосіб?"
Сайт yakoza.top
Сайт yakoza.top
แสดงความคิดเห็นในหัวข้อนี้ |
---|