News
ยินดีต้อนรับทุกท่านเข้าสู่ เทศบาลตำบลสันทราย อำเภอฝาง จังหวัดเชียงใหม่
Для кулінарів, які захоплюється кулінарією, й не терпить безлад у кухонній зоні!หมวดหมู่: ถาม - ตอบ (Q&A)
หัวข้อโดย: คุณPaulinenug, ตั้งหัวข้อเมื่อ: อาทิตย์ ที่ 2 พฤศจิกายน พ.ศ.2568, เข้าชมแล้ว: 2 คน, แสดงความเห็น: 0 คน
Мені хочеться розповісти історією, що виникла зі мене минулого робочого тижня, і це було.... Моя принцеса замовила, аби як мама зробила дещо неймовірне з нагоди великої події. Я, як завжди, безумовно, почала переглядати ідею в кулінарних блогах і... о боже!. Провела аж півтора години, мов зомбі від блогу у бік черговий кулінарний портал! Одні ідеї були нереально складні, інші варіанти - з дивними інгредієнтами, треті - серед масою реклами. А раптом раптово я вспомнила про цей порятунок сайт й менш ніж за 5 хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - прекрасний рішення! Інструкція був так детальним, що навіть моя дванадцятирічна доця змогла молодій взяти участь. Як результат ми приготували чарівний торт, що став справжнім хітом святкового столу. Тепер всі мої подруги не дають мені проходу з питаннями: "В якому місці ти знайшла цей диво такий неймовірно класний спосіб?"
Каталог newkulinarki.xyz
Каталог newkulinarki.xyz
| แสดงความคิดเห็นในหัวข้อนี้ |
|---|